Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery /
Hlavní autor: | Katz, Sandor Ellix, 1962- |
---|---|
Další autoři: | Roztočil, Tomáš |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Alferia,
2021
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 64 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350177789 | 176368 | 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |