Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery /

Hlavní autor: Katz, Sandor Ellix, 1962-
Další autoři: Roztočil, Tomáš
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Alferia, 2021
Vydání: První vydání
Témata:
Konspekt: 64
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421350177789 176368 641/642 (neuvedeno) Dostupné 2x