Kvašená zelenina : pro zdraví a vitalitu /
Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích souvisejících s jejich přípravou, o mikroorganismech přítomný...
Hlavní autor: | Machala, Karel, 1967- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Olomouc :
ANAG,
[2015]
|
Vydání: | 2. doplněné vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350177523 | 176128 | 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |