|
|
|
|
LEADER |
01591nam a2200409 a 4500 |
001 |
89292 |
005 |
20160805095258.0 |
008 |
141106s2014----xr ---e-------------cze-d |
015 |
|
|
|a cnb002637121
|
020 |
|
|
|a 978-80-253-2241-3
|q (brož.) :
|c 299.00 Kč
|
040 |
|
|
|a DCG501
|e AACR2
|9 1
|b cze
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
080 |
|
|
|a 641/642
|
245 |
0 |
0 |
|a Nože v kuchyni :
|b jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! /
|c Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]
|
246 |
1 |
3 |
|a Jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál!
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Fragment,
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 224 s. :
|b barev. il.
|
504 |
|
|
|a Obsahuje rejstřík
|
505 |
0 |
0 |
|t Terminologický slovník
|
650 |
0 |
4 |
|a příprava jídel
|3 ph634637
|
650 |
0 |
4 |
|a krájení
|3 ph849325
|
650 |
0 |
4 |
|a nože
|3 ph115469
|
650 |
0 |
4 |
|a cookery
|2 eczenas
|
650 |
0 |
4 |
|a meals preparation
|2 eczenas
|
650 |
0 |
4 |
|a cutting (cookery)
|2 eczenas
|
650 |
0 |
4 |
|a knives
|2 eczenas
|
653 |
0 |
|
|a gastronomie
|a nože
|a druhy
|a krájení
|a filetování
|a vykosťování
|
655 |
|
4 |
|a handbooks, manuals, etc
|2 eczenas
|
655 |
|
4 |
|a pictorial works
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Wareing, Marcus,
|d 1970-
|7 ola2014846717
|4 aut
|
765 |
0 |
|
|t Knife skills
|
901 |
|
|
|b 9788025322413
|f 1. vyd.
|o 20141118
|
910 |
|
|
|a DCG501
|
998 |
|
|
|a 002637121
|
999 |
|
|
|d 89292
|
993 |
|
|
|0 0
|1 421350158486
|4 0
|6 641_642000000000000
|7 0
|9 108445
|a 209.30
|b 0
|c 158486
|d 2014-12-04
|e 0
|f DOSP
|g 641/642
|h 299.00
|i Nakladatelský servis
|j 127
|l DOSP
|n 0
|r 2019-07-10
|s 2014-12-04
|t 5
|w 2016-08-05
|y KN
|z PE
|v B
|