Krájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to /

Obrazová publikace poskytuje rady pro výběr kuchyňského nože a jeho správné použití pro bezpečnou, každodenní práci v kuchyni - krájení zeleniny a ovoce, porcování drůbeže, masa a ryb.

Hlavní autor: Weinstein, Norman
Další autoři: Thomas, Mark, Podzimek, Jan, 1984-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2015
Vydání: 1. české vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421350165527 165296 641/642 1-Naučná literatura Dostupné 2x