Low Fat Food. Koncepce nízkotučné stravy : recepty, sestavení jídelníčku, tipy pro nákup /
Hlavní autor: | Harland, Simone |
---|---|
Další autoři: | Špačková, Eva, Glezgová, Helena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
1999
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350125108 | 125108 | 613 125108 (skladová) |
(neuvedeno) | Dostupné | 13x |