Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění : 120 historických i moderních kuchařských receptů /
Hlavní autor: | Linhart, Antonín T. |
---|---|
Další autoři: | Zhoř, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Public History
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350110940 | 110940 | SK 641.5 110940 (skladová) |
(neuvedeno) | Dostupné | 2x |