Umění francouzské kuchyně. světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Kniha druhá,

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970-, Sládek, Jan
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Jota, 2015
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421350180708 179179 641.5 (neuvedeno) Rezervováno 1x
Bližší informace získáte u knihovníka.
1x