Umění francouzské kuchyně. světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Kniha druhá,
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970-, Sládek, Jan |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Internet
Digitalizovaný dokumentOddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350180708 | 179179 | 641.5 | (neuvedeno) |
Rezervováno
1x
Bližší informace získáte u knihovníka. |
1x |