Burgery /
Recepty na přípravu burgrů nejen z mletého masa, ale také z drůbeže, ryb a zeleniny.
Hlavní autor: | Dölle, Alexander |
---|---|
Další autoři: | Schocke, Sarah, Rynio, Jörn, Habartová, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2015
|
Vydání: | České vydání první |
Edice: |
Jak na to (Jan Vašut)
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350176544 | 175329 | 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |