Bylinkové pečení : sušenky, cukroví, moučníky /

Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Moučníky tak lze připravit po celý rok. Sušenkám, cukroví a moučníkům bylinky dodají originální chuť. Suroviny v receptech jsou autorkou uzpůsobeny českému trhu.

Hlavní autor: Entinger, Adelheid
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Fynbos, 2018
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421350176082 174832 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x