Pro pestrý stůl /

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazán...

Celý popis

Hlavní autor: Vlachová, Libuše
Další autoři: Winter-Neprakta, Jiří, 1924-2011, Davidová, Olga
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Práce, 1979
Vydání: 1. vydání
Edice: Astra
Témata:
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421350163062 163062 SK 641.5 1-Naučná literatura Dostupné