Pro pestrý stůl /
Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazán...
Hlavní autor: | Vlachová, Libuše |
---|---|
Další autoři: | Winter-Neprakta, Jiří, 1924-2011, Davidová, Olga |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Práce,
1979
|
Vydání: | 1. vydání |
Edice: |
Astra
|
Témata: | |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Internet
Digitalizovaný dokumentSklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421350163062 | 163062 | SK 641.5 | 1-Naučná literatura | Dostupné |